top of page

Over de sieraden

Hoe werkt een energetisch sieraad?

De zelfgemaakte sieraden bevatten edelstenen, kruiden en andere ingrediënten. Al deze ingrediënten hebben een helende energie die jou kunnen helpen op jouw levenspad.

Door de sieraden te dragen beïnvloed de helende energie van het sieraad jouw energie en ondersteunt je daardoor in het proces waar je nu in zit.

Nonie2012 verkoopt verschillende sieraden, waaronder ook persoonlijk op maat gemaakte sieraden.  Meer uitleg over de sieraden vind u hieronder.

persoonlijke hanger canva_edited.jpg

Persoonlijke energetische
sieraden

Met uw toestemming, mag ik intunen op uw energie en kijken welke informatie er mag komen. Soms komt er een spirit door van een overleden persoon en vertelt mij wat er in de hanger/armband verwerkt mag worden. Soms zijn het kleuren, vormen, geuren etc. doorgegeven door gidsen of helpers. Zo ervaar ik welke ingrediënten er in uw energetische sieraad verwerkt mogen worden die het best ondersteunen. ​Elk ingrediënt heeft zijn eigen energie en doel in het sieraad.

Elk persoonlijke sieraad is uniek, er is geen tweede. Bij het sieraad zit een beschrijving hoe het u mag ondersteunen. Sommige mensen kunnen dit ook voelen, maar er zijn ook mensen die niets voelen. Tot nu toe is mijn ervaring dat de energetische sieraden uiteindelijke altijd iets doen. Soms komt die realisatie pas later.

Een persoonlijke hanger kan ik ook op afstand maken met een recente foto, naam en geboortedatum. Deze gegevens kunt u mij sturen via het contactformulier of mijn mail Nonie2012@outlook.com. De kosten, van een persoonlijk uniek energetisch sieraad, zijn €27,95 excl. verzendkosten.

Vooraf samengestelde
sieraden

Wanneer ik informatie van mijn gidsen ontvang m.b.t. ingrediënten en de vorm voor een sieraad. Start ik met het bij elkaar zoeken van deze ingrediënten en de spullen die ik nodig heb. Ik meng de edelstenen en/of kruiden en andere ingrediënten, deze verwerk ik in een hanger/armband. 

Elk ingrediënt heeft zijn eigen energetische werking/invloed op uw lichaam en geest. Deze energetische sieraden zijn unieke exemplaren. Deze kunt u vinden in de sieraden galerij.

vooraf page.png
Sky Blue and Brown Soft and Dainty Color Inspiration Moodboard Photo Collage (1).png

sieraden met één edelsteen

Ik heb een aantal sieraden waarin één edelsteen is verwerkt. Soms is een combinatie van stenen nodig, maar ook één edelsteen kan u al ondersteunen. Een ander voordeel is dat u de kleur kunt afstemmen op uw kleding als u dat wilt.

Als u een hanger met één specifieke steen zoekt kunt u het altijd vragen, dan kan ik kijken of ik deze heb en een hanger voor u maken. Deze sieraden vind u ook in de sieraden galerij.

Aromahangers

​Dit zijn hangers waar een klein padje inzit. Op het padje kunt een een paar druppels etherische olie doen, ter ondersteuning, of omdat het lekker ruikt. 

U kunt ze vinden in de sieraden galerij.

20211012_233233.png
bottom of page