top of page
IMG_6759.jpg
zen-png-transparent-image-png-arts-42379
Pijl 04_catchafish_edited_edited_edited_

Nonie2012

colorful-crystal-frame-design-marble-background_53876-97584.jpg
Manon van der Kooi

Ankhen

Ankh healing

Energetische hangers

Intuïtief Healer

Reiki behandelaar

Ontspanningstherapeut

Sociaal Pedagogisch hulpverlener

Stress counselor

Aromatouch technique practitioner

Access Bars™Practitioner

Soul Body Fusion®

Kunstenares

Hoi, ik ben Manon van der Kooi en Nonie2012 is mijn bedrijf.

Ik ben moeder van een lieve zoon, gescheiden van zijn vader en weduwe van mijn soulmate.​ 

Ik heb 10 jaar in een instelling gewerkt voor verstandelijk en auditief gehandicapten en ben er toen achter gekomen dat ik cliënten eigenlijk veel meer wilde bieden. Ik wist dat dit kon d.m.v. "alternatieve zorg". Helaas stonden veel mensen daar niet voor open.

Op 26 mei 2012 veranderde mijn leven van de een op de andere dag.

Ik moest naar de EHBO, ging het ziekenhuis in, moest een ingrijpende operatie ondergaan en bleek meerdere gezondheidsproblemen te hebben. Mijn leven is compleet verandert. 

Met hulp van zowel reguliere zorg als alternatieve zorg, mijn soulmate en mijn lieve familie en vrienden, ben ik nu op het punt gekomen dat ik, naast mijn gewone leven, enkele uren iets kan beteken voor anderen.

Ik ben iemand die levenservaring heeft op een heleboel gebieden. Ook ben ik al jaren bezig om mezelf te ontwikkelen op alternatief gebied, zodat ik mensen kan helpen op mijn manier.

Mijn manier is een combinatie van de dingen die ik geleerd heb en dingen die mij aangereikt worden door helpers, gidsen, etc.

20210831_150228.jpg

Wat doet Nonie2012?

Bij  Nonie2012 worden energetische sieraden gemaakt.

In deze sieraden zijn edelstenen, kruiden en andere ingrediënten verwerkt, deze hebben allemaal een helende energie en een doel. De sieraden ondersteunen u in uw proces waar dat nodig is. 

Nonie2012 verkoopt 4 verschillende soorten sieraden

- Persoonlijk, op maat gemaakte hangers en armbanden

- Vooraf samengestelde hangers en armbanden

- Hangers met 1 soort edelsteen

- Aromahangers

De samengestelde en de persoonlijke hangers en armbanden stel ik samen aan de hand van informatie die ik doorkrijg van gidsen, helpers, spirits, engelen, etc., voor meer informatie klik hier.

 

 

​​​Alternatieve geneeswijze zie ik als aanvullende, helende, ondersteunende energie en niet als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Nonie2012 in de toekomst

Nonie2012 wil graag een heleboel mensen ondersteunen met energetische sieraden. De sieraden zijn te kopen via de website, en Nonie2012 is ook wel op paranormaal alternatief beurzen te vinden.

In de toekomst wil Nonie2012 verder uitbreiden met duurder sieraden door, ook sieraden te maken van edelmetalen.

Nonie2012 streeft ernaar iedereen die ondersteuning nodig heeft en dat wil van Nonie2012, te helpen, ook mensen met een kleine beurs. Bij vragen neem contact op via Nonie2012@outlook.com of vul hier het contactformulier in.

ingredienten site (2).png
bottom of page