Nonie2012

Nonie2012 is mijn bedrijf, ik ben Manon van der Kooi. 

Moeder van een lieve zoon, gescheiden van zijn vader en weduwe van mijn soulmate, momenteel dus weer alleenstaande moeder.

Ik heb 10 jaar in een instelling gewerkt voor verstandelijk gehandicapten die ook doof zijn en daar ben ik erachter gekomen dat ik cliënten eigenlijk veel meer wilde bieden en ik wist dat dit kon d.m.v. "alternatieve zorg". Helaas stonden veel mensen daar niet voor open.

Eigenlijk wilde ik toen al iets naast mijn werk gaan doen hiermee, maar toen trof het lot mij.

Op 26 mei 2012 veranderde mijn leven van de een op de andere dag. Ik moest naar de EHBO, ging het ziekenhuis in, moest een ingrijpende operatie ondergaan en bleek meerdere gezondheidsproblemen te hebben. Mijn leven is compleet verandert en dat van mijn zoon ook. 

Met hulp van zowel reguliere zorg als alternatieve zorg, mijn soulmate en mijn lieve familie en vrienden, ben ik nu op het punt gekomen dat ik, naast mijn gewone leven, enkele uren iets zou kunnen beteken voor andere in deze maatschappij.

Met andere woorden ik ben dus iemand die ervaring heeft op een heleboel gebieden.

Daarnaast ben ik al jaren bezig om mezelf te ontwikkelen zodat ik mensen kan helpen op mijn manier. 

Intussen heb ik geleerd dat deze manier niet altijd op slechts één theorie, techniek of methode gebaseerd is maar, dat het een combinatie is van dingen die ik geleerd heb en dingen die mij aangereikt worden. 

Ik heb mij ontwikkeld door verschillende methodes te leren en te beoefenen en van deze methodes gebruik ik delen. De verschillende methodes staan hieronder genoemd. Ik maak o.a. energetische hangers. Voor meer informatie over mijn behandelingen, klik hier.

Alternatieve geneeswijze zie ik als aanvullende, helende energie en niet als vervanging van de reguliere geneeskunst.

Manon van der Kooi

Energetische hangers

Intuïtief Healer

Reiki behandelaar

Ontspanningstherapeut

Sociaal Pedagogisch hulpverlener

Stress counselor

Aromatouch technique practitioner

Access Bars™Practitioner

Soul Body Fusion®

Kunstenares

© 2019 by Nonie2012. Proudly created with Wix.com

Copyrights
  • Instagram
  • Facebook Social Icon