Energetische hangers samengesteld op intuïtie

Carneool met vlinder
Carneool met vlinder

Carneool met vlinder (transformatie) €16,95 Carneool aardt en verankert je in de huidige werkelijkheid. Geeft veel energie, motiveert, stimuleert creativiteit en helpt je in actie te komen. Carneool activeert de 1e, 2e en 3e chakra, maakt deze wakker, wat je levenslustiger en gedurfder maakt. Carneool zorgt voor positiviteit en motiveert tot succes en geeft weer zelfvertrouwen. Goed bij meditatie.

20191204_160019_resized
20191204_160019_resized
Citrien met levensboom
Citrien met levensboom

Citrien €16,95 Citrien is een kristal van geluk, rijkdom en overvloed, geeft vreugde en energie. Ze draagt de kracht van de zon en is zeer weldadig, voelt warm, comfortabel, creatief, activeert, geeft kracht, zelfvertrouwen, bevordert innerlijke kalmte en natuurlijke wijsheid. Citrien is een krachtige reiniger, hersteller, geeft moed. Ze absorbeert en transformeert negatieve energie. Trea of Life: het leven, bescherming, kracht, wijsheid, schoonheid en verlossing.

20191204_160915_resized
20191204_160915_resized
Herkimer diamantjes met veertje (engelen)
Herkimer diamantjes met veertje (engelen)

Herkimer Diamanten €18,95 Herkimer diamanten hebben een enorme lichtkracht en zijn krachtige healers. Het zijn manifestaties van spiritueel licht dat vaste vorm heeft aangenomen. Herkimers zijn verbonden met het helder witte licht van de Goddelijke Essentie en stralen een heel helder kristallicht uit dat je energieveld zuivert. Je hebt een voortdurende, bijna onmerkbare verbondenheid met de hogere spirituele werelden.

Granaat met blaadje
Granaat met blaadje

Granaat €16,95 Granaat schenkt veel energie en herstelt krachtig. De steen reinigt de chakra’s en voorziet ze van nieuwe energie. Deze steen activeert andere kristallen, waardoor hun effect wordt versterkt. Granaat heeft een sterke band met de hypofyse en stimuleert een verruimd bewustzijn en het oproepen van herinneringen aan vorige levens. Wel oppassen bij mensen met een hoge bloeddruk.

Turquoise met hartje
Turquoise met hartje

Turquoise €16,95 Deze steen van de indianen draagt heel veel oude wijsheden met zich mee. Turquoise is een zeer efficiënte genezer, hij biedt troost aan de geest en welzijn aan het lichaam. Deze beschermende steen wordt al sinds mensenheugenis al als talisman gebruikt. Deze edelsteen bevordert spirituele afstemming en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Op het derde oog geplaatst versterkt hij de intuïtie en meditatie.

Morganiet met een golf
Morganiet met een golf

Morganiet €16,95 Dit kristal is een symbool van onvoorwaardelijke liefde en verbonden met het hartchakra, welke het reinigt en activeert. De bijzonder energie is sterk verbonden met de Elohim engelen, maar ook met het regenbooglicht. Morganiet brengt diepgaande healing en transformatie teweeg en werkt langzaam, zacht en liefdevol. Morganiet draagt een transformatiekracht die op diverse lagen tegelijk werkzaam is, waardoor dit kristal healing door je hele wezen brengt, tot in de aarde.

Rutielkwarts (engelenhaar) met een vlinder (transformatie)
Rutielkwarts (engelenhaar) met een vlinder (transformatie)

Rutielkwarts €16,95 Rutielkwarts bevat een volmaakte balans van kosmisch licht, verlicht de ziel, bevordert spirituele groei, reinigt de aura en voorziet deze van energie. Hij bevordert je daadkracht en helpt om je eigen levensenergie en levensritme in te nemen. Hij reinigt, verheldert, verdrijft negatieve energie, laat het verleden los. Rutielkwarts is een zeer doeltreffende genezer die energie op elk niveau integreert, het versterkt intenties, emoties en zuiver bewustzijn.

Energetische resin hangers samengesteld op intuïtie.

Hartchakra     €15,95
Hartchakra €15,95

Deze hanger bevat smaragd, peridoot en prehniet. Hij geeft een verbinding met Aartsengel Rafaël en de groene straal van genezing. De edelstenen in deze hanger trekken een genezende energie aan. Ze helpen om tegenslagen het hoofd te kunnen bieden en werken kalmerend. Stimuleren je om emoties die je belemmeren los te laten en je diepe innerlijke kennis te verbreden. De hanger werkt beschermend, versterkt eenheid en onvoorwaardelijke liefde, ook voor jezelf.

White energy        €15,95
White energy €15,95

Deze hanger bevat Zeezout, mini herkimer diamant, Angeliet en Amazoniet. De hanger helpt uw energie te reinigen en met zuivere energie aan te vullen. Hij werkt beschermend tegen negatieve invloeden van buitenaf. De edelstenen in de hanger helpen bij een sterkere verbinding met het heldere witte licht en de verbinding met hogere spirituele werelden. Die hogere energie word ook geaard. Hij kalmeert en ontspant lichaam en geest zodat je vanuit je gevoel kunt leven.

Gouden balans       €15,95
Gouden balans €15,95

Deze hanger bevat, bloedkoraal, smaragd, topaas, goud. Deze hanger reinigt en beschermd. Hij verbindt met hogere engelensferen, specifiek met Rafaёl en Haniёl. Rafaёl staat voor de groene straal van genezing en Haniёl staat voor communicatie door heldere waarneming ook aard hij u. De hanger helpt u sneller ontwikkelen op uw intuïtieve pad. Blokkades worden verwijderd u energie gaat beter stromen. Uw zelfherstellend vermogen word gestimuleerd en de balans tussen lichaam en geest kan verbeteren.

20191127_104218
20191127_104218

Describe your image

20191127_104633
20191127_104633

Describe your image

20191127_104945
20191127_104945

Describe your image