Energetische hangers

Persoonlijke energetische hanger

U kunt een persoonlijke hanger laten maken.

Door middel van uw naam, foto, geboortedatum en uw toestemming, mag ik intunen op uw energie. En in contact met mijn gidsen en uw gidsen ervaar ik welke ingrediënten er in uw hanger verwerkt mogen worden die het best bij uw proces passen.

Bij ingrediënten kunt u denken aan edelsteen, metalen, veren, katoen, kruiden. Elk ingrediënt heeft zijn eigen energie en verhaal, uiteindelijk krijgt u bij de hanger/ketting een beschrijving wat deze hanger voor u doet. Sommige mensen kunnen dit ook voelen als ze de ketting dragen of op hun nachtkastje hebben liggen maar, er zijn ook mensen die niets voelen. Tot nu toe is mijn ervaring dat de hangers uiteindelijke altijd iets doen. Soms komt die realisatie pas later.

Energetische hangers vanuit intuïtie

Deze hangers zijn niet specifiek op iemand afgestemd. Ik meng intuïtief edelstenen en/of kruiden en andere ingrediënten, deze verwerk ik in een hanger. Tijdens het maken krijg ik energie, beelden en soms woorden door welke ingrediënten erin mogen. Elk ingrediënt heeft zijn eigen energetische werking/invloed op uw lichaam en geest. De ene keer ten behoeve van rust, meditatie of bescherming, de ander keer voor bezinning of groei. Soms zit er een bedeltje bij dat ook ergens voor symbool staat. Deze hangers zijn unieke exemplaren.

Collectie vaste hangers

Naast de intuïtief samengestelde hangers heb ik ook een collectie vaste hangers met mooie edelstenen en hun specifieke energie.

Aroma hangers

Omdat ik ook met etherische oliën werk en het bij/op je dragen van deze oliën ook kan bijdragen aan de gezondheid. Verkoop ik ook kettinghangers waarin etherische olie gedaan kan worden. De aromahangers.

© 2019 by Nonie2012. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • b-googleplus