Energetische sieraden

Persoonlijke hanger/armband

Met uw toestemming, mag ik intunen op uw energie en kijken wel informatie er mag komen. Soms komt er een spirit door van een overleden persoon en verteld mij wat er in de hanger/armband verwerkt mag worden. Soms zijn het kleuren, vormen, geuren etc. doorgegeven door gidsen of helpers. Zo ervaar ik welke ingrediënten er in uw energetische sieraad verwerkt mogen worden die het best ondersteunen.

Elk ingrediënt heeft zijn eigen energie en doel in het sieraad.

Bij de energetische hanger/armband zit een beschrijving hoe het sieraad u mag ondersteunen. Elk persoonlijke sieraad is uniek, er is geen tweede. Sommige mensen kunnen dit ook voelen, maar er zijn ook mensen die niets voelen. Tot nu toe is mijn ervaring dat de energetische sieraden uiteindelijke altijd iets doen. Soms komt die realisatie pas later.

samengesteld voor een klant

samengesteld voor een klant

Voorbeelden van

vooraf samengestelde sieraden

Vooraf samengestelde hanger/armband

Wanneer ik informatie van mijn gidsen ontvang m.b.t. ingrediënten en de vorm voor een sieraad. Start ik met het bij elkaar zoeken van deze ingrediënten en de spullen die ik nodig heb. Ik meng de edelstenen en/of kruiden en andere ingrediënten, deze verwerk ik in een hanger/armband. 

Elk ingrediënt heeft zijn eigen energetische werking/invloed op uw lichaam en geest. Deze energetische sieradem zijn unieke exemplaren.

Hanger met één edelsteen.

Ik heb een aantal buisjes hangers waarin één edelsteen is verwerkt. Soms is een combinatie van stenen nodig, maar ook één edelsteen kan u al ondersteunen. Een ander voordeel is dat u de kleur kunt afstemmen op uw kleding als u dat wilt.

Als u een hanger met één specifieke steen zoekt kunt u het altijd vragen, dan kan ik kijken of ik deze heb en een hanger voor u maken.

Voorbeelden van buisjes hangers met één edelsteen erin.

Aroma hangers

Dit zijn hangers waar een klein padje inzit. Op het padje kunt een een paar druppels etherische olie doen en dragen, ter ondersteuning, of omdat het lekker ruikt.